Geschenkadmin

Op zoek naar een (relatie-) geschenk? 

Stortingen op een pamperrekening of andere geldbedragen verdwijnen al snel in de vergetelheid.
Als je wil dat mensen zich uw geschenk lange tijd blijven herinneren moet je op zoek naar iets exclusiefs, iets duurs òf je gaat voor gepersonaliseerde giften!

Geen enkele ouder krijgt het over zijn/haar hart om een handdoek weg te gooien waar de naam van het kind op geborduurd is.
Desnoods verdwijnen die onderaan in de kast, maar de emotionele waarde is té groot om weg te gooien.
Uiteraard is het positief voor u als persoon of voor uw bedrijf om vanwege dergelijk geschenk herdacht te worden. Zo blijft er steeds een positieve herinnering hangen.
Geschenkpakketten met handdoeken en washandjes kunnen naar smaak en budget worden samengesteld.
Liever initialen of toch maar de volledige naam? Apart kleur garen voor borduursel? We beschikken over ruim 200 kleuren garen standaard in voorraad!

Met een attentie op maat scoor je bij elke gelegenheid. Klanten, medewerkers, vrienden, iedereen houdt er van om een persoonlijk geschenk te mogen ontvangen. 
Geen ingewikkelde formules, geen medewerkers op een lange zoektocht naar het geschikte geschenk meer. Gewoon even bellen of mailen met de naam en welk budget u wenst te besteden en binnen korte tijd ligt uw geschenk klaar. Verzenden kan op verzoek.Kwaliteitsschorten

 
Heeft u zelf inspiratie of ergens een ideetje gezien?
Kom gerust eens praten, dan bekijken we hoe we uw project kunnen realiseren.