LogoTeam Ateljee 93

Laat uw logo zien!

Uw logo is als het ware het uithangbord van uw zaak, vriendenkring of vereniging. Daarom is een duidelijk, makkelijk herkenbaar ontwerp zéér nuttig!
Een tof ontwerp zorgt er voor dat de link met uw organisatie, zaak of product snel wordt gelegd.
Dit zowel bij uw klanten maar nog belangrijker: ook bij potentiële klanten.
Gebruik dit om je eigen huisstijl te creëren. Zowel op je kleding, je sociale media, je drukwerk zoals bvb naamkaartjes kan je dezelfde stijl best doortrekken.


Digitaal logo

Bij het ontwerpen van uw logo is het aan te raden om dit meteen digitaal te doen. Vermoedelijk heeft u al eens een zelf ontworpen exemplaar gezien. Doorgaan zie je echter al spoedig vlekken (de pixels) als je dit te groot wil drukken. Dit zie je al als je erg inzoomt in het bestand.
Het voordeel van een digitaal logo is dat het altijd scherp blijft,  net zoals het bedoeld is. Ongeacht het formaat waarop u drukt.

Ook voor publiciteitsmateriaal als spandoeken, affiches, reclame op drukwerk, vlaggen of briefpapier worden er digitale bestanden gebruikt.

 

Digitaliseren of ontwerpen?

Heeft U een bestaand logo dat U wil houden, maar wel wil optimaliseren, dan helpen we u graag met het digitaliseren van uw bestaand bestand.
Ook voor een modernisering of een totaal nieuw ontwerp kunnen we voor U aan de slag.
U ontvangt dan ook na goedkeuring uw nieuwe logo in JPG (fotobestand) en PNG (zonder achtergrond). Op die manier kan u deze ook gebruiken op uw sociale media, facturen, briefpapier, … .