OnderleggersTeam Ateljee 93
Onderleggers zijn er in verschillende uitvoeringen mogelijk. De meeste variatie is er in het gebruikte materiaal, maar ook in de afwerking kan je uw onderleggers naar wens uitwerken.
De scherpte van het eindresultaat wordt al bepaald in de ontwerpfase. Kies voor ontwerpen voor een uitwerking in vector (bijvoorbeeld in Illustrator) of bij het gebruik van foto’s voor een hoge resolutie.

Standaard onderleggers

Onze standaard onderleggers worden gedrukt op papier van 90gr/m². Dun papier, licht en scherp geprijsd!
Indien gewenst kunnen de placemats perfect als kleurplaat worden gebruikt daar ze goed beschrijfbaar zijn.

Kunststof 225 gram

Kies voor een gegarandeerde luxe uitstraling met deze placemats. Deze placemats zijn gemaakt van afwasbaar en moeilijk scheurbare folie

PVC 

Deze placemats worden vervaardigd uit pvc en afgewerkt met een laminaat. Het is deze laminaat die zorgt voor een extra beschermlaag voor de inkt en tevens geven ze de placemats een toffe uitstraling.
Er is keuze uit matte of glans laminaat, naargelang de uitstraling die u wenst.
Makkelijk te reinigen materiaal. Gewoon afnemen met een natte doek. Door de stevigheid kent deze variant een veel langere levensduur.

Linnen karton

Dé onderleggers die u nodig heeft als u zoekt naar een authentieke uitstraling! De linnen structuur van het papier zorgt voor extra textuur. Net dat tikkeltje meer uitstraling!
Voor deze onderleggers wordt er 246 grams linnen karton bedrukt. Een stevig gewicht voor stevige, originele onderleggers.

Silk MC

Kiezen voor Silk MC resulteert in stevige placemats. Dankzij een volle 300 gram/m² resulteert is dit een stevige papiersoort die perfect is voor uw placemats.
De licht matte uitstraling op zorgt ervoor dat uw teksten extra goed leesbaar zijn.

Tip


Urgente levering is mogelijk.

Minimale afname van slechts 10 stuks. Ideaal als proefdruk om het effect van uw placemats te checken voor de definitieve bestelling. Zo kan u details controleren voor de productie gestart is.