TofbedruktTeam Ateljee 93

Onze bedrukkingstechnieken

Bij Ateljee 93 vertrekken we van wat U nodig heeft voor uw promo-kleding. Door ons brede gamma aan technieken hoeven we ons niet te laten beperken en kunnen we volop gaan voor de beste kosten/baten verhouding voor U. Graag horen wij wat ù nodig heeft van promo-kleding en hoe u het wenst te gebruiken.
Dient het voor éénmalige gebruik voor bijvoorbeeld een event of fuif? Wil u kleding die bestand is tegen wassen op hogere temperatuur in functie van hygiëne of juist stevigere kleding om in te werken? Dan zoeken we naar de beste oplossing tegenover op uw maat.
Wij bieden zeefdruk, zeefdruktransfers, DTG, flex, flock, full color glossy,  full color mat, metallic print, siliconedruk en sublimatie aan. Kortom tal van mogelijkheden en technieken met elk hun voor- en nadelen. Uiteraard begeleiden we u in de juiste keuze.
Niet elke techniek kan op elke soort textiel gebruikt worden. Ook hier moeten de juiste keuzes gemaakt worden zodat deze voldoet aan uw noden.

Onze merken

Ons gamma bevat alle mogelijke soorten promo-textiel van de beste merken. Deze kan u HIER vinden.

Gelegenheden

Vrijgezellenavond, themafeest, speciale gelegenheid, clubkleding, beroepskledij of gewoon een uniek shirt. Voor elke vraag creëren we graag een passend antwoord.